Wimperextensions

Wimperextensions:  

Voor prachtige wimpers bent u bij de Hoofdzaak aan het juist adres. Het effect van zijden wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. 

Wimperextensions Schagen

*  Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen *


Oogmake-up verwijderen

Wimperextensions One by One
Nieuwe Set 
Refill tot 2 weken 
Refill tot 3 weken
Refill tot 4 weken 
Refill langer dan 4 weken 
Verwijderen van de wimperextensions
 
Specials:
Wimper met Swarovski steentje v.a
Glitter wimpers  v.a.
Paper- art  v.a.

€ 7,50€ 85,00

€ 27,50

€ 35,50

€ 45,50

€ 75,-

€ 20,-
€  3,50

€ 3,50

€ 9,95


wimperhaar wimperextensions wimperlifiting
wimperextensionsstrass wimperlifting
glitterwimper extensions lashlift

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunstwimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt.

De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige oogopslag ontstaat.

Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up. Lange wimpers krijg je niet door mascara te gebruiken maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one wimperextension methode.


Opvullen van  wimperextensions:

Aangezien er elke dag wimpers uitvallen van nature is het nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Een mens heeft +/- 100 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar tot 2-3 weken na plaatsing van de wimperextensions.
Wimpers die uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt. Daarom is het belangrijk om uw wimper tussen de 2 en 3 weken te laten opvullen zodat u ook een mooie volle oogopslag behoud. Wil je de optimale look behouden dan kun je het beste na 1 week je wimperextensions laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling boekt hoe goedkoper het is.


Gezicht en make-up reinigen:

Pas op met reinigings-, verzorgings- en make- up producten op oliebasis!  Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions en kunnen de wimperharen loslaten.  Gebruik ten alle tijden de reinigingsproducten die onze wimperstyliste u adviseert! Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven, hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastgelijmd.

Laat wimperextensions altijd verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf!